Skip to content

AB Lifestyle

Wat begon met een luxe pet is inmiddels uitgegroeid tot een stoer lifestyle brand voor mannen. AB Lifestyle, een relatief jong merk gespecialiseerd in casual kleding met een sportieve tint. Voor AB Lifestyle hebben wij meerdere branding campagnes opgezet, wat heeft geleid tot grotere naamsbekendheid en een stijging van de online omzet. 

DIENSTEN

seogi x AB LIFestyle formule

Hoe we te werk zijn gegaan

AB Lifestyle presenteert regelmatig nieuwe collecties. Per collectie zijn er verschillende fases zoals oriëntatie, verkoop en sale. Om hier goed op in te spelen is een uitgebreide strategie opgesteld en een jaarplanning gemaakt.

Een nieuwe collectie moet spraakmakend zijn en aandacht genereren. Daarom wordt er vol ingezet op Merkbekendheid, terwijl we de online verkoop ook willen maximaliseren.

Om online gezien en gevonden te worden is ervoor gekozen om gebruik te maken van Zoekmachine Adverteren, Google Shopping, Display Adverteren en Adverteren via YouTube.

Meten is weten! De campagnes draaien en worden door ons nauwkeurig gemonitord en geoptimaliseerd. De klant krijgt direct inzicht in de resultaten via een live dashboard en heldere rapportages. 

Gerelateerde cases