Skip to content

JustFire

Met de producten van JustFire zit jij er het hele jaar warmpjes bij. Met een ruim aanbod van pelletkachels, heaters, elektrische haarden en accessoires is het belangrijk dat de winkel op zoveel mogelijk kanalen zichtbaar is. Wij helpen JustFire een grote doelgroep te bereiken.

DIENSTEN

seogi x justfire formule

Hoe we te werk zijn gegaan

Op basis van voorgaande trends en eerdere data is er een jaarplanning opgesteld om seizoensgebonden producten op het juiste moment onder de aandacht te brengen. Daarbij is een plan gemaakt om op elk kanaal de geschikte doelgroep te bereiken. 

JustFire wilde een stijging in bezoekers van zowel de webshop als de fysieke winkel. Doel was om de online omzet te verhogen en aandacht voor de winkel in Venlo te creëren. 

Een gigantische doelgroep krijg je door nergens te ontbreken. Wij zorgen voor aanwezigheid op Marketplaces als Bol.com en Amazon en op Google Shopping, terwijl de zichtbaarheid op Google wordt vergroot door middel van Zoekmachine Adverteren, Display Adverteren en Zoekmachine Optimalisatie.

Meten is weten! De campagnes draaien en worden door ons nauwkeurig gemonitord en geoptimaliseerd. De klant krijgt direct inzicht in de resultaten via een live dashboard en heldere rapportages.

Gerelateerde cases