Skip to content

Een kijkje binnen

Seogi is opgericht in 2008, toen de focus nog lag op het ontwikkelen van websites en webshops. In de loop der jaren verschoof deze naar online marketing, maar van de technische kennis plukken we nog dagelijks de vruchten.

Vandaag de dag bouwen we geen websites meer, maar houden we ons (fulltime) bezig met zoekmachinemarketing. Want het is een vakgebied op zich, daar willen wij al onze tijd en passie in steken. In 2014 kregen we van Google al de bekende Partner-status, waarmee Google onze kennis en kunde op dit gebied bevestigde.

Na jaren met veel plezier gehuisd te hebben in de Bossche Sint Jorisstraat, zijn we uit ons jasje gegroeid. Sinds kort hebben we een prachtig nieuw kantoor in de befaamde Grasso-fabriek.

Meer ruimte, geen parkeerstruggels meer en bovendien een ambitieuze werkomgeving: met de vernieuwde Grasso – ‘a space for digital minds’ – wil de gemeente Den Bosch haar naam als ‘Den Bosch Data City’ onderstrepen en wordt het iconische rijksmonument het epicentrum voor data, ICT en technologie. 

Kom gerust een keer langs. De koffie staat klaar!

Wij zijn Seogi

In een wereld die zich blijft ontwikkelen is stilstaan geen optie. Je wil kansen pakken. Groeien in wat je doet. Dat begrijpen we bij Seogi helemaal. Toch kunnen de online mogelijkheden leiden tot onzekerheid en keuzestress. Wat past nou het best bij jou?

We bepalen wat je doelen zijn, hoe jouw business in elkaar steekt en wat de juiste stappen zijn om die doelen te behalen. Zo zorgen we er samen voor dat jij blijft groeien.

HET TEAM

De mensen van Seogi