Skip to content

GaborStore

GaborStore staat bekend als een van de grootste verkopers van Gabor schoenen. Met tien winkels in Nederland en België en een uitgebreide online webshop weten ze het populaire schoenenmerk naar de consument te brengen. Wij ondersteunen GaborStore met het opzetten van een jaarlijkse strategie, waar we door middel van advertenties en organische optimalisatie zorgen voor een langdurige relevantie op het web. Samen zetten wij de volgende stap op het gebied van online marketing.  

DIENSTEN

seogi x GABORSTORE formule

Hoe we te werk zijn gegaan

In overleg met GaborStore is een persoonlijke online strategie uitgestippeld. In de mode-industrie gelden er verschillende seizoenen, waardoor het belangrijk is op het juiste moment de aandacht te trekken. Hier is de online campagne en het budget op ingericht, waardoor er het hele jaar door sprake is van maximaal resultaat. 

Als online schoenenwinkel wil GaborStore zoveel mogelijk modellen te verkopen. Daarnaast moet de consument op de hoogte zijn van de nieuwe collectie. Zo worden Sales en Merkbekendheid als doelen gesteld.

Naar aanleiding van de gestelde doelen worden de diensten Zoekmachine Adverteren, Google Shopping en Display Adverteren ingezet. Om GaborStore beter vindbaar te maken is er ook gebruik gemaakt van Zoekmachine Optimalisatie.

Meten is weten! De campagnes draaien en worden door ons nauwkeurig gemonitord en geoptimaliseerd. De klant krijgt direct inzicht in de resultaten via een live dashboard en heldere rapportages.

Gerelateerde cases