Skip to content

Linolux

Van dekbedovertrek tot badjas, Linolux heeft alles op het gebied van slaapkamer-, badkamer- en keukentextiel. Naast 25 fysieke winkels in Nederland en België bedienen ze via hun webshop duizenden klanten. Wij verbeteren de online zichtbaarheid van Linolux en verhogen de omzet door het gericht inzetten van Google Ads.

DIENSTEN

seogi x linolux formule

Hoe we te werk zijn gegaan

Het aanbod aan bad-, keuken-, en slaapkamertextiel is gigantisch bij Linolux. Het vergroten van de naamsbekendheid en genereren van sales staan daarom hoog op de prioriteitenlijst. Vanuit deze doelen is er samen met de klant een uitgebreide strategie opgesteld.

Om het uitgebreide assortiment onder de aandacht te brengen moet Linolux boven de online concurrentie uitsteken. Daarnaast moeten website bezoekers worden omgezet tot kopers. Er wordt daarom ingezet op naamsbekendheid en sales.

Potentiële kopers moeten de webshop van Linolux weten te vinden. Om deze efficiënt te benaderen is er gekozen voor Zoek- en Shopping Advertenties.

De campagne draait en wordt door ons wekelijks nauwkeurig gemonitord en geoptimaliseerd. De klant krijgt direct inzicht in de resultaten door een op maat gemaakt dashboard en heldere rapportages. 

Gerelateerde cases