Skip to content

100% Hardcore

100% Hardcore is een webshop die zich voornamelijk richt op de verkoop van accessoires en kleding die gerelateerd zijn aan de gabbercultuur. De webshop heeft niet alleen een breed assortiment aan kleding, maar ook aan merken, waaronder Australian, Lonsdale en Paul Elstak. 

Het is een unieke en iconische stijl die populair is onder de liefhebbers van de muziek en subcultuur. Om het voor iedereen mogelijk te maken deze kleding te dragen heeft 100% Hardcore een wereldwijde verzending.

DIENSTEN

seogi x 100% Hardcore formule

Hoe we te werk zijn gegaan

Verkoop staat bij 100% Hardcore op de hoogste prioriteit. Er is samen met de klant een uitgebreide strategie opgesteld. De merken van 100% hardcore moeten spraakmakend zijn en aandacht genereren. Er is daarom gekozen voor meer naamsbekendheid, dit willen we combineren met sales om tegelijkertijd de online verkopen te maximaliseren.

De doelgroep van 100% Hardcore moet de iconische kleding en merken weten te vinden. De meest efficiënte manier om deze groep te benaderen is om Shopping- en Zoekadvertenties te implementeren. We zullen niet alleen met online adverteren aan de slag gaan, maar ook de organische vindbaarheid van 100% Hardcore proberen te verbeteren.

Om online gezien en gevonden te worden is ervoor gekozen om gebruik te maken van Zoekmachine Adverteren, Google Shopping, Display Adverteren en Adverteren via YouTube.

Meten is weten! De campagnes draaien en worden door ons nauwkeurig gemonitord en geoptimaliseerd. De klant krijgt direct inzicht in de resultaten via een live dashboard en heldere rapportages. 

Gerelateerde cases