Skip to content

Plant & Grow

Voor vergroening van je achtertuin ben je bij Plant & Grow aan het juiste adres. Een van de grootste online aanbieders van tuinplanten in Nederland levert rechtstreeks van de kweker. Wij zorgen ervoor dat Plant & Grow tijdens de piekmomenten van plantenverkoop niet onopgemerkt blijft. 

DIENSTEN

seogi x plant & grow formule

Hoe we te werk zijn gegaan

De verkoop van tuinplanten is erg weersafhankelijk en kent een hoog- en laagseizoen. Dit betekent een flexibele planning, waar er bij elke weersverandering snel kan worden geschakeld van strategie.

Plant & Grow moet op het juiste moment naar voren komen om aan de stijgende vraag te voldoen. Het betekent het maximaliseren van omzet in het hoogseizoen en het marktaandeel te vergroten.   

We passen geavanceerde biedstrategieën toe waarbij er op seizoens- en weersinvloeden wordt ingespeeld. Daarnaast vormen Zoekmachine Adverteren, Google Shopping en Display Adverteren de weg naar de maximaal rendement

Meten is weten! De campagnes draaien en worden door ons nauwkeurig gemonitord en geoptimaliseerd. De klant krijgt direct inzicht in de resultaten via een live dashboard en heldere rapportages. 

Gerelateerde cases