Skip to content

Gracia Live

Gracia Live organiseert evenementen en concerten door heel België. Met razend populaire shows als Disney on Ice en Lord of the Dance staan ze in de grootste concerthallen. Wij helpen Gracia Live met de promotie van hun events.

DIENSTEN

seogi x gracia live formule

Hoe we te werk zijn gegaan

Door het verschil in doelgroep vereist elk event een andere manier van promotie. Daarom stemmen we per evenement met Gracia Live af hoe we de opzet van de campagne gaan insteken.

Voor Gracia Live is het belangrijk dat een evenement bij de juiste doelgroep onder de aandacht komt en dat de ticketverkoop wordt gestimuleerd. Onze campagnes zijn daarom gericht op het vergroten van naamsbekendheid en ticketverkoop.

Elke show heeft een andere doelgroep. Daarom wordt er voor elk evenement een op maat gemaakte targeting gecreëerd. Met Display Adverteren, Video Adverteren en Zoekmachine Adverteren bereiken we deze doelgroepen.

Voor Gracia Live maken we voor elk concert een uniek dashboard. Zo krijgt de klant direct inzicht in de resultaten van de campagne voor het specifieke evenement.

Gerelateerde cases