Skip to content

Hydro Extrusion

Hydro is een toonaangevend bedrijf op het gebied van aluminium-extrusie met meer dan 30.000 werknemers over de hele wereld. Met een kantoor in Rotterdam en 8 fabrieken in Nederland een geweldige klant om voor aan de slag te gaan. Bij Hydro Extrusion staan leadgeneratie en het delen van kennis met de klant hoog in het vaandel, waar wij de strategie op hebben afgestemd. 

DIENSTEN

seogi x hydro formule

Hoe we te werk zijn gegaan

Hydro publiceert regelmatig een whitepaper om de klant te informeren. Voor elke lancering van een whitepaper wordt een strategie uitgedacht en een planning gemaakt. 

Belangrijk is dat de whitepaper zoveel mogelijk wordt gedownload. Om dit te realiseren, moet er via verschillende kanalen geïnteresseerde klanten worden bereikt. 

Via specifieke targeting via Google’s Zoeknetwerk en Display Adverteren wordt de informatie van Hydro onde r de aandacht gebracht bij de juiste doelgroep.

Meten is weten! De campagnes draaien en worden door ons nauwkeurig gemonitord en geoptimaliseerd. De klant krijgt direct inzicht in de resultaten via een live dashboard en heldere rapportages.

Gerelateerde cases