Skip to content

Seogi’s kantoor is nu officieel geopend

Nieuws

Donderdag 23 maart werd een feestelijke middag op ons kantoor, want onder aanwezigheid van burgemeester Jack Mikkers en prins Constantijn van Oranje werd het gerenoveerde Grasso-gebouw officieel geopend. Samen met de andere ondernemers werkend in Grasso brachten wij een toost uit op de verdere ontwikkeling van Den Bosch als toonaangevende datastad van Nederland.

Voor Seogi voelde het intrekken in het Grasso-gebouw als een unieke kans om zich samen met soortgelijke ondernemers te vestigen in een van de meest historische gebouwen van Den Bosch. In augustus 2022 maakten wij de overstap naar het rijksmonument, waar ICT en innovatieve technologie in een ouderwetse fabriek een mooi contrast schetsen. Nu een halfjaar later de renovatie volledig is afgerond, werd het hoog tijd voor een feestje. Burgemeester Jack Mikkers, prins Constantijn van Oranje, wethouder Ralph Geers en BIM-directeur Maurice Horsten zorgden voor een feestelijke opening met de ondernemers die actief zijn in het Grasso-gebouw.

Meerdere sprekers gaven donderdag aan hoe belangrijk het vernieuwde Grasso aan de Parallelweg is voor de groei van Den Bosch. Het draagt bij aan het Innovatie Kwartier: een project van de gemeente waarin het binnenstedelijke gebied van Den Bosch door middel van ontwikkeling en transformatie wordt omgetoverd tot de datastad van Nederland en cultuurstad van het zuiden. “Met het Grasso-gebouw als het kloppende hart daarvan.”, aldus wethouder Geers.

Dat wij samen met vele andere data- en ICT-bedrijven onder één dak zitten, biedt voor ons interessante mogelijkheden. Naast de vele events en activiteiten met gelijkgestemden, kunnen wij eenvoudig in contact komen met andere online marketeers. Nu het Grasso-gebouw officieel is geopend, staan de deuren van Seogi ook wagenwijd voor jou open. Hier alvast een sfeerimpressie van ons nieuwe kantoor. Nieuwsgierig geworden? Kom gerust langs voor een kopje koffie!