Skip to content

Seogi is officieel partner van Bol.com

Nieuws

Een schitterende start van het nieuwe jaar voor Seogi. Wij mogen met trots bekendmaken vanaf heden partner te zijn van bol.com! Door het partnerschap met Bol zijn wij nog beter in staat om de producten van onze klanten te voorzien van een goede positie op dit mooie platform en de verkoopstrategie er optimaal op af te stemmen.

Nauw samenwerken met de grootste webwinkel van Nederland is voor ons een geweldige prestatie. Dat Bol.com ons werk op het gebied van e-commerce ziet en aanraadt aan ondernemers die actief zijn op hun website, zien wij als een prachtige blijk van erkenning. Zo komen wij in het zicht van veel potentiële klanten die hun webshop hebben gekoppeld aan Bol. Daarnaast kunnen wij voor onze huidige klanten meer bereiken als zij hun producten willen aanbieden op de webwinkel.

Wat houdt het bol.com partnerschap in? Door deze samenwerking communiceren we direct met bol.com. Dit korte lijntje met de populaire webshop brengt heel veel voordelen met zich mee. Zo kunnen wij gerichter te werk gaan op het gebied van het online zetten van productinformatie, plaatsen van advertenties en de online verkoopstrategie ontwikkelen. Daarbij hebben we beter inzicht in de prestaties van jouw producten op Bol en worden we voorzien van goede support. Met dit alles zijn wij in staat een doelgerichte campagne uit te stippelen voor onze klanten.

Wil jij ook succesvol verkopen via bol.com? Neem dan snel contact met ons op of loop binnen voor een oriënterend gesprek en een kopje koffie!