Skip to content

Seogi maakt kans op een Dutch Search Award!

Nieuws

Fantastisch nieuws! Seogi maakt kans om in de prijzen te vallen. We zijn genomineerd voor de Dutch Search Awards ’22, een toonaangevende verkiezing in de online marketingindustrie. Onze case voor GaborStore is binnen de categorie Software & Tools geselecteerd voor een award. Dit voor het innovatief gebruik van de Price Monitoring Tool, in samenwerking met Bigshopper.

Dutch Search Awards
Om genomineerd te zijn voor een prestigieuze award van de Dutch Search Awards (DSA) voelt als een blijk van erkenning voor ons werk van de afgelopen jaren. De DSA is in het leven geroepen om aandacht te schenken aan bijzondere prestaties binnen de search marketingindustrie. Op basis van originaliteit, innovatie en creativiteit beoordeelt de vakjury welke bedrijven er met de prijzen vandoor gaan. De prijsuitreiking kent meerdere categorieën, waar Seogi voor de categorie Software & Tools in aanmerking komt. 

Case GaborStore
We zijn genomineerd voor een case voor onze klant GaborStore, een project dat wij in samenwerking met Bigshopper hebben gerealiseerd. Bigshopper is een platform wat online prijzen weet te vergelijken en de consument helpt aan de beste deals. Seogi maakte op innovatieve wijze gebruik van hun Price Monitoring Tool, om zo de best mogelijke campagne op te zetten. Dat dit project nu mogelijk in de prijzen valt, is zowel voor GaborStore, Bigshopper als Seogi de kroon op een prachtig eindresultaat.

2 december
Of we daadwerkelijk met een award naar huis gaan, blijft vooralsnog erg spannend. Andere genomineerden binnen de Software & Tools-categorie zijn bGenius en Vendie. Daarom kijken we reikhalzend uit naar 2 december, wanneer de officiële uitreiking van de Dutch Search Awards ’22 zal plaatsvinden. Seogi zal chique gekleed aanwezig zijn om deze feestelijke avond in Utrecht bij te wonen. Wij hebben er ongelooflijk veel zin in!