Skip to content

Elizabeth Winters is onze nieuwe online marketeer

Nieuwe collega

Heugelijk nieuws vandaag! Seogi versterkt zich met Elizabeth Winters, die vanaf heden bij ons aansluit als online marketeer. Met Elizabeth in ons team zetten wij de volgende stap als groeiend bedrijf in de wereld van online marketing.

Met trots stellen we je voor aan Elizabeth Winters. Elizabeth gaat per 1 november fulltime aan de slag als online marketeer bij Seogi. Met een achtergrond in de hospitality branche en een Bachelor of Arts op zak zijn wij heel blij haar te mogen verwelkomen.

Na ervaring te hebben opgedaan bij verschillende bureaus is Seogi de volgende stap in haar carrière. Zo beschikt Elizabeth over de nodige marketing expertise en heeft ze verschillende Google Ads-certificeringen op zak. Met haar ervaring in de online marketing wereld zullen onze strategieën nog beter hun doel weten te bereiken.

Bij Seogi werken we elke dag aan de verdere ontwikkeling van ons bedrijf. Zo houden wij de ontwikkelingen op het gebied van online marketing nauwlettend in de gaten om voor onze klanten de beste campagnes op te zetten. Met Elizabeth als versterking staan we klanten te hulp met nog meer persoonlijke aandacht. Zo gaan we samen voor het hoogst haalbare resultaat. We kijken er naar uit om jou binnenkort van dienst te kunnen zijn!