Skip to content

Seogi gaat verhuizen

Nieuw adres per 1 augustus

Groot nieuws! Vanaf 1 augustus verhuist Seogi van de Sint Jorisstraat naar de Parallelweg. Een unieke mogelijkheid voor ons, doordat wij mede door de groei van Seogi ons vestigen in de gerenoveerde fabriek Grasso. Met een grotere kantoorruimte in een creatief bolwerk van ICT’ers en dataprofessionals hopen wij met Seogi nog meer klanten succesvol van dienst te zijn.

Grasso is een voormalig fabriek die Nederlandse bekendheid verwierf door hun machinebouw. Zo vind je in het monumentale pand nog enkele stoommachines terug, terwijl bij binnenkomst een prachtig glas-in-lood kunstwerk in het oog springt. De industriële eyecatcher bevindt zich op 5 minuten lopen vanaf Centraal Station ’s-Hertogenbosch met genoeg gratis parkeermogelijkheden in de buurt.

Hoewel de geschiedenis wordt omarmd, is er ook veel veranderd in het historische rijksmonument. Het huidige Grasso is een co-working space voor bedrijven met de focus op ICT, technologie en data. Voor Seogi betekent het intrekken in Grasso niet alleen een verhuizing van kantoor, maar ook toegang tot een nieuw netwerk van digitale ondernemers. In deze hechte community hopen wij als online marketeers elkaar te kunnen versterken en inspireren. Zo zijn er bij Grasso gezamenlijke ruimtes aanwezig en worden er regelmatig events en activiteiten georganiseerd.

Per 1 augustus zal Seogi zijn ingetrokken in het nieuwe bedrijfspand. Voor de klant verandert er verder weinig, afgezien van het feit dat we een kleine twee kilometer verderop zitten. Ons team blijft zich elke dag verder ontwikkelen en uitbreiden om de online vindbaarheid en marketingstrategie van jouw bedrijf te perfectioneren.

Benieuwd hoe ons nieuwe kantoor eruitziet? Kom langs voor een kopje koffie en we geven je graag een rondleiding!

Ons nieuwe bezoek- en postadres is per 1 augustus:
Parallelweg 27, 5223 AL ‘s-Hertogenbosch