Skip to content

Seogi verwelkomt
Jorn Venhuizen

Nieuwe collega

Ons team kan met trots een nieuwe werknemer presenteren! Vanaf heden maakt Jorn Venhuizen deel uit van Seogi, waar hij aan de slag zal gaan als online marketeer. Jorn gaat zich focussen op de online zichtbaarheid van onze klanten.

Bij Seogi staan we nooit stil. Elke dag zijn we bezig met het helpen van onze klanten, zodat zij de volgende stap kunnen zetten in de wereld van e-commerce. Om dit met volle overtuiging te kunnen voortzetten hebben wij een nieuw gezicht binnen het Seogi team mogen verwelkomen. Graag stellen wij je voor aan Jorn Venhuizen, die vanaf juni ons is komen versterken.

Jorn is momenteel bezig met het afronden van zijn studie commerciële economie en heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld op het gebied van online marketing. Zo is hij eerder afgestudeerd op Marketing & Communicatie, waar hij affiniteit heeft ontwikkeld met de wereld van e-commerce. Met ervaring bij Dutch Safety Group in het coördineren van de webshop en het verbeteren van de SEO zijn we erg blij om Jorn werkzaam te hebben als online marketeer.

Het toevoegen van Jorn aan Seogi betekent voor ons dat we grote stappen maken in het bedienen van ondernemers. Het is tegelijkertijd een blijk van waardering en vertrouwen dat ons klantenbestand zich blijft uitbreiden. Om te zorgen dat zowel onze bestaande als nieuwe klanten de aandacht krijgen die ze verdienen, zal Jorn zich gaan bezighouden met de online vindbaarheid van bedrijven te verbeteren. Jorn en team Seogi kijken er naar uit om jou binnenkort van dienst te kunnen zijn!