Skip to content

Jouw producten op de grootste webwinkels van Nederland

Nieuws

Ben jij al op de hoogte van onze dienst Marketplaces? Met Marketplaces zorgen wij dat jouw producten beschikbaar zijn op de grootste online winkels van Nederland. Bereik een gigantisch publiek en zet met je bedrijf de volgende stap in de wereld van e-commerce.

Jouw producten verdienen het in de schijnwerpers te staan. Met Marketplaces zorg je voor die aandacht. Door je producten aan te bieden op de meest geschikte online verkoopplatformen ben jij in een klap zichtbaar voor miljoenen bezoekers, zonder hoge kosten te maken. Presenteer jezelf op de plek waar mensen gericht komen voor je product. Zo zijn er op een grote webwinkel nu eenmaal veel potentiële klanten. Of het nu Bol.com, Amazon of Wehkamp is waar jouw product het best tot zijn recht komt, het is allemaal mogelijk. Samen bepalen we welke marketplaces geschikt zijn, daarna regelen wij de aanmelding. Wanneer dit gereed is, wordt de informatie op orde gemaakt. Een slimme koppeling van jouw webshop naar de marketplace zorgt dat veranderingen automatisch worden bijgewerkt. Hierdoor klopt de productinformatie, voorraad en prijs op elk moment. Ook worden orders automatisch in je eigen webshop-systeem geïmporteerd, zodat je ze makkelijk kunt afhandelen. 

Als jouw bedrijf klaar is voor een grotere omzet, zijn wij dat ook. Met onze dienst is jouw producten te koop bij de grootste online winkels van Nederland en daarbuiten. Tijd om de machines te laten draaien! Marketplaces vergroot de afzet en geeft jouw bedrijf de kans om te groeien. Daarnaast betaal je een vast percentage per verkocht artikel, waardoor je kosten afhankelijk zijn van het geboekte succes. Geen risico en altijd volledige controle. Altijd al gedroomd om te concurreren met de grote spelers van je branche? Door je producten aan te bieden via marketplaces sta jij moeiteloos tussen de bekende merken. Verras nieuwe klanten en maak indruk met je producten. Interesse? Kom dan snel langs voor een kop koffie of neem contact met ons op!